Våra medlemmar

Hitta en översättare

Sök bland SFÖ:s medlemmar.
SFÖ kan inte utföra eller förmedla översättningar. Du kontaktar själv den översättare som du hittar här.

Fritext
Namn
Rensa

Språkkonferensen i Umeå 2016


SFÖ-konferensen i Umeå – en höjdpunkt för översättare och alla som arbetar med språk!


Sveriges Facköversättarföreningen bjuder för 26:e gången in till en tre dagar lång konferens som en chans för medlemmar och blivande medlemmar att mötas och knyta kontakter. 2016 års konferens går under temat "Våga sprida glädje" och pågår 20–22 maj i Umeå. Huvudspråk för konferensen är svenska.

Denna gång får vi lära oss mer om hur vi kan frångå förlagan när vi översätter, hur vi tänker kring språk ur ett historiskt perspektiv liksom ur ett maktperspektiv. Vi får lyssna till härligheter och svårigheter kring det samiska språket, hur vi vinner upphandlingar av språktjänster och vad språkkonsulter egentligen gör. Som om detta inte vore nog finns det dessutom gott om tid att knyta kontakter och låta helgen få bli en stärkande inspirationskälla.

Alla luncher, allt fika och både fredags- och lördagsnöjet är inkluderat i priset. På det sättet hoppas vi att du som kommer till Umeå, även om du aldrig tidigare varit på en av SFÖ:s konferenser, känner dig varmt välkommen att komma och att du deltar i alla spännande aktiviteter.

En nyhet för konferensen 2016 är att vi bjuder in ALLA översättare och språkarbetare, medlem som icke-medlem till medlemspris. Detta är ett led i SFÖ:s strategi att försöka få med alla översättare i Sverige i vår förening. Detta gäller i synnerhet de som översätter till och från icke-europeiska språk som är underrepresenterade idag. Vi har en förhoppning om att vi ska bli fler som delar tankar och tips på konferenserna och i föreningen som helhet.

Vi vill också påminna om att boka resa till Umeå redan nu för att få bästa möjliga pris.

Följ oss gärna på facebooksidan SFÖ Sveriges Facköversättarförening där mer information läggs ut titt som tätt. Läs även mer i menyn till vänster.

Kontakta konferensgruppen om du har några frågor på adressen konferens2016@sfoe.se.

Välkommen till Umeå!

Annonser grå pil

https://www.memoq.com/ http://www.spraktidningen.se http://web103.reachmee.com/ext/I003/584/job?site=19&lang=SE&validator=60988ba3b4a8fb26b1d3dbdf5e1a013e&job_id=3221 http://www.wordfinder.com/sv/ http://allians.com/sfo-foretagsforsakring-ansokan-och-pris https://accent-sweden.com http://www.translationzone.com