Våra medlemmar

Hitta en översättare

Sök bland SFÖ:s medlemmar.
SFÖ kan inte utföra eller förmedla översättningar. Du kontaktar själv den översättare som du hittar här.

Fritext
Namn
Rensa

Hur SFÖ kan hjälpa dig


Genom SFÖ kommer du i kontakt med facköversättare som är medlemmar i Sveriges största översättarorganisation. Vår databas är den största och mest detaljerade svenska förteckningen över översättare.

Medlemskapet i SFÖ är ett bevis på översättarens kompetens och erfarenhet. Medlemmarna i databasen är antingen associerade eller fullvärdiga medlemmar. Fullvärdiga medlemmar har minst 5 års erfarenhet av översättning och associerade medlemmar har mindre än 5 års erfarenhet av översättning.

SFÖ:s medlemmar deltar regelbundet i konferenser, kurser och evenemang som är specifikt framtagna för översättare och översättningsbranschen. Många av dessa arrangeras av SFÖ:s interna arbetsgrupper och samarbetspartners.

Genom tidningen Facköversättaren får SFÖ:s medlemmar löpande information om trender inom översättningsbranschen, ny litteratur och teknik och mycket annat.

Annonser grå pil

http://www.riksdagen.se/sv/sa-funkar-riksdagen/riksdagsforvaltningen/lediga-jobb-annons/?assignmentId=F15A0233-4946-4D17-A358-13D189B050C1 http://www.wordfinder.com/sv/ http://www.spraktidningen.se http://www.translationzone.com http://allians.com/sfo-foretagsforsakring-ansokan-och-pris https://www.memoq.com/