Våra medlemmar

Hitta en översättare

Sök bland SFÖ:s medlemmar.
SFÖ kan inte utföra eller förmedla översättningar. Du kontaktar själv den översättare som du hittar här.

Fritext
Namn
Rensa

Sandra Olofsson, Glädjefabriken


"Glädje smittar"Sandra Olofsson, Glädjefabriken, Konferens 2016 Umeå

Fredag 12.45–13.15. Plats: Idun


Det finns vetenskaplig forskning som visar på att glädje smittar. Dålig energi smittar också. Det vi väljer att smitta andra med gör stor skillnad.

Sandra Olofsson startade Glädjefabriken efter att hon och hennes mormor tomtat på Norrlands universitetssjukhus för fyra år sedan. Hennes mormor inspirerade med en dröm om att få göra något för de sjuka kring jul. Det ledde till att Sandra själv fick en ny dröm – att öka glädjen i människors vardag, alla dagar året runt. Med denna dröm som grund driver hon nu företaget Glädjefabriken där hon gör insatser för sjuka och utsatta, men även tar på sig uppdrag för att inspirera folk på företag och organisationer och få dem att förstå hur mycket glädje i vardagen faktiskt betyder.

Om det är sant att glädje smittar – då kan små förändringar verkligen göra stor skillnad!


Läs presentationen från föredraget (pdf)

Läs mer om Glädjefabriken

Gå tillbaka till programmet

Annonser grå pil

http://www.riksdagen.se/sv/sa-funkar-riksdagen/riksdagsforvaltningen/lediga-jobb-annons/?assignmentId=F15A0233-4946-4D17-A358-13D189B050C1 https://www.memoq.com/ http://www.wordfinder.com/sv/ http://www.translationzone.com http://www.spraktidningen.se http://allians.com/sfo-foretagsforsakring-ansokan-och-pris