Våra medlemmar

Hitta en översättare

Sök bland SFÖ:s medlemmar.
SFÖ kan inte utföra eller förmedla översättningar. Du kontaktar själv den översättare som du hittar här.

Fritext
Namn
Rensa

Mentorskap

(För medlemmar)


Mentorskap har varit en viktig del av SFÖ:s verksamhet sedan föreningen startades. Det ger nya medlemmar i föreningen chansen att få stöd av medlemmar som kan dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

I praktiken kretsar mentorverksamheten kring den hemliga Facebook-gruppen SFÖ – Mentorgruppen. Associerade medlemmar och studentmedlemmar som vill gå med i gruppen som adepter (liksom naturligtvis erfarna översättare som vill vara med som mentorer) – skicka ett mejl till mentorgruppen@sfoe.se.

Mentorgruppen har också tagit fram material som stöd för nyblivna översättare och mentorer och adepter.

Goda råd till nyblivna översättare är en handbok för dig som precis kommit igång som översättare. Den innehåller svar på de vanligaste frågorna i översättarbranschen. Handboken kan du ladda ned gratis och finns bara som webbversion, för att den ska kunna uppdateras kontinuerligt.

Annonser grå pil

https://www.memoq.com/ http://www.riksdagen.se/sv/sa-funkar-riksdagen/riksdagsforvaltningen/lediga-jobb-annons/?assignmentId=F15A0233-4946-4D17-A358-13D189B050C1 http://www.translationzone.com http://allians.com/sfo-foretagsforsakring-ansokan-och-pris http://www.spraktidningen.se http://www.wordfinder.com/sv/