I senaste numret


 3_stor

Tredje heldigitala Facköversättaren! 

Här kommer Facköversättaren nr 3/2016! 28 sidor den här gången också. En hel del förhållandevis långa artiklar - redaktionen vill låta sina skribenter skriva till punkt och utveckla sina ämnen. Utgivningen försenad till efter sommarsemestrarna - att få tidningen klar så kort tid efter konferensen som planerat visade sig vara optimistiskt i överkant. Som i de tidigare digitala numren har vi mängder av länkar till sajter som nämns i artiklarna och andra informationskällor – eller direkt till inboxen hos någon skribent som du kanske får lust att växla ett par ord med.
I detta nummer finns:
- Tema: Upphandling
- Mängder av referat och intryck från SFÖ-konferensen i Umeå i maj
- Recension av The Business Guide for Translators av Marta Stelmaszak 
- Hur stor är en biljon egentligen?
- Teknik
Och en massa annat
Glada tillrop och svavelosande tirader mottages (nästan) lika tacksamt av eder chefredaktör Björn!
Nästa nummer utkommer i PDF-format den 29 november 2016. 
Manusstopp är den 13 oktober.Om Facköversättaren

Facköversättaren är SFÖ:s medlemstidskrift. Tidningen bevakar utvecklingen inom facköversättningsområdet och har ambitionen att vara ett professionellt stöd för facköversättare både i rollen som översättare och som företagare. Facköversättaren ges ut i PDF-format 4 gånger per år.

Nästa deadline

Nästa manusstopp: 13 oktober 2016.

Tipsa

Namn E-post
Tips


Annonser grå pil

http://www.spraktidningen.se https://www.memoq.com/ http://www.wordfinder.com/sv/ https://accent-sweden.com http://allians.com/sfo-foretagsforsakring-ansokan-och-pris http://web103.reachmee.com/ext/I003/584/job?site=19&lang=SE&validator=60988ba3b4a8fb26b1d3dbdf5e1a013e&job_id=3221 http://www.translationzone.com